Voor alle vragen over drank,
drugs, pillen, gamen en gokken

Home » Drugs ABC in your language » Albanees » Ilaçet e gjumit dhe hapat qetësuese » Çfarë janë ilaçet e gjumit dhe hapat qetësuese ?

Çfarë janë ilaçet e gjumit dhe hapat qetësuese ?

Hapat e gjumit dhe qetësuesit më të përdorur në ditët tona janë benzodiazepinat.

Ne e përdorim benzodiazepina veç për të trajtuar çrregullimet e gjumit, por edhe në rast problemesh që kanë lidhje me stresin dhe ankthin. Benzodiazepinat prezantohen në përgjithësi në formë hapash që pihen me pak ujë.

Informacione relative në lidhje me ilaçet e gjumit dhe hapat qetësuese

Efektet Rreziqet Legjislacioni Kufizimi i rreziqeve ?