Voor alle vragen over drank,
drugs, pillen, gamen en gokken

Home » Drugs ABC in your language » Albanees » Kanabis » Të kufizosh rreziqet?

Të kufizosh rreziqet?

Kur ta përdorni

  • Përdoreni vetëm kur ndjeheni mirë.
  • Mos e përdorni shumë dhe jo çdo ditë.
  • Mos ngisni makinën, motorçikletën ose biçikletën nëse keni përdorur kanabis.
  • Mos e përdorni gjatë shtatëzanisë.
  • Mos e përdorni para moshës 18 vjeç.

Si ta përdorni

  • Ndajeni dozën me kujdes.
  • Nuk këshillohet të hani ose pini kanabis.
  • Mos kombinoni kanabis me alkool ose droga të tjera ilegale.
  • Kanabis thithet shpesh. Te tymosësh është e dëmshme për mushkëritë. Mos e thith me intensitet ose përdor nje vaporizator.

Informacion për kanabis