Voor alle vragen over drank,
drugs, pillen, gamen en gokken

Home » Drugs ABC in your language » Albanees » Kanabis » Efektet

Efektet

Efektet e kanabisit ndryshojnë nga varieteti, sasia dhe mënyra e përdorimit. Personaliteti, pritjet dhe rrethanat e përdorimit luajnë një rol.

Kanabis të jep një ndjenjë relaksuese dhe qetësuese. Njeriu përjeton të tjera gjëra. Ngjyrat bëhen më intensive dhe muzika më e bukur.

Në të njëjtën kohë kanabis përforcon ndjenjat e momentit. Ai që ndjehet mirë do të përjetojë një ndjenjë të bukur. Ai që nuk është i lumtur mund të ndjehet dhe më keq.

Nga kanabisi mund të ketë njeriu uri, duart e djersitura ose një ndjenjë të rëndë në krahët dhe këmbët. Këtë e quajmë ‘stoned’ (i mpirë).