Voor alle vragen over drank,
drugs, pillen, gamen en gokken

Home » Drugs ABC in your language » Albanees » Bixhozi » Efektet

Efektet

Lojrat e fatit dhe bastet të japin një ndjenjë eksituese. Sa më shumë para të ketë në lojë aq më ngacmuese bëhet. E gjithë vëmendja përqëndrohet te loja dhe ti harron çdo gjë rreth e rrotull teje.

Meqënëse ngazëllimi ulet dhe ngrihet, prodhohen disa substanca në tru. Kjo mund të shkaktojë një dehje. Bëhesh një me lojën. Kjo të jep një ndjenjë të mirë. Kjo dehje mund të krahasohet me përdorimin e alkoolit ose të një droge tjetër. Kjo ndjenjë e mirë mund të shkaktojë dhe nervozim, ndjeshmëri të lartë dhe mendime depresive