Voor alle vragen over drank,
drugs, pillen, gamen en gokken

Home » Drugs ABC in your language » Albanees » Bixhozi » Të kufizosh rreziqet

Të kufizosh rreziqet

  • Përqëndrohu te kënaqësia e lojës dhe jo ajo e fitores.
  • Mos harro që ke më shumë mundësi të humbasësh se sa të fitosh.
  • Mos merr borxh për të luajtur bixhoz ose të vësh bast.
  • Bëj vazhdimisht pushim. Ndrysho lojën.
  • Fol sinqerisht me rrethin tënd.
  • Mos luaj nëse nuk ndjehesh mirë.
  • Nëse bixhozin nuk e ke më nën kontroll, merr masat e duhura. Kërko ndihmë me kohë.

Informacion për bixhozin