Voor alle vragen over drank,
drugs, pillen, gamen en gokken

Home » Drugs ABC in your language » Albanees » Bixhozi » Cfarë është bixhozi?

Cfarë është bixhozi?

Bixhozi ose të vësh baste është një lojë për para. Nëse luan bixhoz ose vë bast, vë të gjithë lekët për të fituar lekë ose për të humbur. Këto quhen dhe lojra fati. Nuk e di dot që nga fillimi nëse do fitosh apo humbasësh para. Ke shumë pak influencë në rezultatin përfundimtar. Kjo varet nga rastësia. Mundësia për të fituar është shumë më e vogël se sa për të humbur.

Ka lojra të ndryshme fati:

  • Në hyrjet ku mund të luajë njeriu poker dhe blackjack.
  • Ne kazino ku gjen dhe ruletat, blackjack dhe lojra me letra.
  • Edhe në vende të tjera ku mund të luash bixhoz. Mendo për kartat që gërvishten, lojrat e lotos dhe bastet sportive.
  • Vitet e fundit është rritur bixhozi online tej mase.

Informacion për bixhozin