Voor alle vragen over drank,
drugs, pillen, gamen en gokken

Home » Drugs ABC in your language » Albanees » Alkool » Të kufizosh rreziqet?

Të kufizosh rreziqet?

Këshillat e mëposhtme mund të ju ndihmojnë që të parandaloni problemet:

  • Mos pini më shumë se 10 gota alkool në javë. Ndaje përdorimin gjatë ditëve të ndryshme dhe disa ditë mos pini.
  • Caktoje paraprakisht se sa do të pini. Mbajeni fjalën.
  • Mos pini shumë përnjëherësh.
  • Pini pak dhe hani diçka ndërmjet.

Të ndalosh alkoolin?

Mendoni që pini shumë? Do ta pakësoni apo ta lini pirjen e alkoolit? Kërkoni ndihmën e një mjeku ose një ndihmësi. Telefononi, skype ose bisedo me ne dhe ne do të të ndihmojmë.

Informacioni për alkoolin